Mazout

Mazout is een stookolie voor particulier gebruik die voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen voor verbranding. Daarnaast is mazout voor veel particulieren een zeer bewuste keuze, vanwege het hoge rendement en het comfort van de brandstof.

Mazout biedt u het hoogste verwarmingscomfort. Voor alle brandstoffen gelden de hoogste kwaliteitseisen. Strenge en intensieve controle waarborgt een efficiënt en comfortabel gebruik van mazout.

Premium GREEN mazout

Premium GREEN is een nieuwe generatie mazout. De aangepaste samenstelling garandeert een hogere werkingszekerheid en een schonere verbranding. De schonere verbranding is beter voor uw installatie en portemonnee, minder verlies en een hoger rendement. De schonere verbranding veroorzaakt daarnaast minder afzetting in uw tank en verwarmingsinstallatie en zal daardoor een langere levensduur hebben.

Door de zuivere verbranding van Premium kunnen we een hogere werkingszekerheid garanderen. Dit leidt tevens tot een aangenamere geur. De hogere prijs van Premium ten opzichte van traditionele mazout wordt ruimschoots gecompenseerd door het hogere rendement.

Bestel uw mazout telefonisch op: 03/ 774.10.51